Blogini

Ÿ Blogeja mulla on ollut monenmoisia mutta DD on pysynyt pystyssä kaikista pisimpään. Tarkkaa perustamispäivää en suoraan sanottuna muista, taisin jopa poistaa DDn jossain vaiheessa mutta palautin! Bloggerissa olen ollut jäsen vuodesta 09 lähtien ja täällä olen viihtynyt.

Ÿ Dazzling Daydreams syntyi vahingossa. Mulla oli hermot mennyt sen aikaisiin blogeihini ja kaipasin jotain uutta. Rupesin miettimään mahdollisia nimiä blogille ja jotenkin noi kaks sanaa kuvaili niin hyvin mun elämää just sillon niin ai että tärppäs. Pääosin mun blogin sisältö on tällasta ajatonta haaveilua. DD on minulle myös vähän niin kuin julkinen päiväkirja - puran fiilareita pienellä senssillä varustettuna.

Ÿ En oikein tykkää luokitella mun blogia mut kai tää tonne lifestyle kategoriaan joutuis väkisinki. Kirjottelen sellasista jutuista mitkä musta tuntuu oikeelta sinä hetkenä. Joskus tekee vain mieli laittaa päivän tapahtumat muistiin, välillä taas purkautua ihan kunnolla. Mä en ole mitenkään muoti tai tyylitietoinen. Nappaan ideoita kavereilta, lehdistä sekä vastaan tulevista ihmisistä. Mun tyyli ei myöskään hirveästi poikkea tavallisesta mitä en itseasiassa tahtoisikaan. Niin kauan kun vaatteet miellyttää omaa silmää niin hyvä on.