Haaveiden takana

Ÿ Olen 18-vuotias pääkaupunkiseudulla viihtyvä tämän kevään abiturientti. Asun Espoossa ja käyn ruotsinkielistä koulua stadin ylivoimaisesti parhaimmassa lukiossa - gymnasiet Lärkanissa.

Ÿ Asun kotona yhden karvaisen sekä kolmen muun vähemmän karvaisen yksilön kanssa. Minulla on myös ylivoimaisesti maailman parhain poikaystävä - Otto.

Ÿ Harrastin pitkään ratsastusta ja tahtoisin aloittaa uudestaan kunhan vain saan kerättyä tarpeeksi rahaa. Rakastan juoksemista ja osallistutaankin tänä vuonna parin kaverin kanssa Naisten kymppiin. Shoppailu on myös tosi tehokasta treeniä!

Ÿ Soitin klassista pianoa 11 vuotta ja vapaasäestystä lähemmä 3 vuotta. Nykyään toimin itse opettajana 10-vuotiaalle tytölle.

Ÿ Olen duunari. Tällä hetkellä työpaikkanani toimii granin mäkki. Sinne siis kaikki ostamaan mun tekemiä purilaisia!

Ÿ Olen varsinainen herkkusuu. Etenkin Otto jaksaa aina huomauttaa mun herkutteluista. :--) Mutta kuka nyt voisi vastustaa vähän suklaata, tortillasipsejä, jätskiä, muffinsseja...? Hullujen touhua

Ÿ Mulla on paljon kavereita! Otto on kyllä suoraan sanottuna mun paras ystävä, sille voin kertoa kaiken mutta moni ihana naispuolinen henkilö tulee siinä heti perässä. Ihania kaikki

Ÿ Pelkään ihan älyttömästi _rumia_ kaloja. Egyptissä ei ollut snorklaus mikään ongelma mutta Suomessa en voisi kuvitellakkaan pistäväni maskia päälle. Hauet ovat kaikista pahimpia. Sen lisäksi olen vuosien mittaan kehittänyt itselleni korkean paikan kammon. Rasittavaa!

Ÿ Rakastan matkustelua! Olen käynyt muunmuassa ruotsissa, virossa, saksassa, belgiassa, hollannissa, italiassa, ranskassa, monacossa, sveitsissä, itävallassa, egyptissä, lontoossa, kanarian saarilla.. Musta tuntuu että jokin unohtui tuosta välistä..

Ÿ En osaa oikeasti olla vihainen. Sellanen naurattaa