maanantai 1. elokuuta 2011

matkapäivät 1&2

Moikka moi pitkästä aikaa! Nyt ollaan taas kotona ja vieläpä suht ehjin nahoin. Viikko se sujahti käsistä kun tuli vietettyä tähän mennessä elämäni paras loma. Ihme ja kumma me ei sen kummin töppäilty vaan kaikki suju mallikkaasti lentojärjestelyistä skoban vuokraamiseen. Pankkitilin lukemat ei kauniilta näytä mutta mitäs sen kummemmin niitä numeroita miettimään - lomalla ei pidä säästellä! Sää meitä hemmotteli joka ikinen päivä ja kyllä munkin tässä on pakko myöntää että välillä tuli jopa liian kuuma - ei ihme sillä mittari näyttä välillä vajaa neljääkymmentä!

Mä mietin että jos postaan nää matkapäivät sillei parin-kolmen päivän erissä niin ei tuu yhtä ihan hirveän pitkää postausta ja erikseen sitten vaikka ostokset? Oletan että tämä ok? ;--)






Eka päivä lähti aikasin käyntiin kun heti 4 jälkeen oli herätys. Kentälle mentäessä napattiin kyytiin mun kaveri Fanny joka asuu tossa ihan kivenheiton päässä, Fannylla kun lähti kone 10min ennen meiän konetta joten yhteiskyyti sujuikin sitten siinä helposti. Safkailtiin aamiaiset kentällä ennen kuin sanottiin Fannylle moikat ja otettiin suuntana meidän lähtöportti. Me lennettiin Thomas Cookilla ja matka taittu suht sutjakasti vajaassa neljässä tunnissa.





Me asuttiin siis Daratson alueella joka kuuluu Hanian lääniin. Meidän majotuspaikkana toimi huoneistohotelli Lotus joka oli parempi mitä kuvitella osasimme. Asuttiin huoneessa numero 1 joka oli tilava kaksio pohjakerroksessa. Jouduttiin odottamaan noin tunti huoneemme vapautumista jonka aikana nautittiin parit hassut.







Kun oltiin saatu kamat huoneeseen lähettiin heti parin croissantin kautta biitsille! Vaikka kello läheni jo kahta ranta oli ihan täpöten täynnä ja mekin viihdyttiin siellä muutama tunti. Nää meidän hotellin lähellä olevat Agii Apostolin rannat on yhdet Kreetan parhaimmista hiekkarannoista ja samaa mieltä kyllä oltiin! Siistit rannat, kirkas vesi ja sopiva tuulenvire sopi mainiosti yhteen.




Käytiin vielä ruokakaupassa ostamassa aamiaistarvikkeita ennen kuin vedettiin pienet huilit. Lähdettiin syömään puoli 9 paikkeilla lähellä olevaan tavernaan, Ozoniin, ja paikka hurmas meidät molemmat! Herkullinen ruoka ja kiva tunnelma viihdytti meitä miltei puoleen yöhön saakka kunnes oli aika lähteä tutimaan.

Sunnuntai alkoi sillä että lähdettiin markettiin ostaa parin egen uimapatjat ja ne kainalossa sitten vietettiin päivä rantsulla. Kuvia mulla tästä nyt ei ole mutta eiköhän niitä tässä tarpeeksi jo löydy ;--)














Illemmasta tutustuttiin paremmin meidän kylään ja räpsittiin sadoittain kuvia. Kierrettiin myös joka ikinen pikku supermarketti, otto vähän niinkun tykästy niihin. Päivä huipentui sitten rentoon illalliseen ravintola zorbasissa jossa mun gordon bleu ei sinä hetkenä ois voinu maistuu yhtään paremmalta.

Huhhuh tuli mun tästä ekasta postauksesta jo aivan käsittämättömän pitkä, yritän tiivistellä paremmin seuraavat päivät. Kommenttia ois kiva saada, tuliko tästä turhan pitkä vai oliko mieleen? :--)

3 kommenttia:

  1. ei ollut yhtään liian pitkä! kiva nähdä mahdollisimman paljon kuvia ja tarinointia siinä sivussa :)

    VastaaPoista
  2. ei kyllä ollut yhtään liian pitkä! eikä kyllä tarvi tiivistellä seuraavia postauksia! :D ihanalta näyttää ja oli nököjään huippu reissukin. :)

    -vakkari

    VastaaPoista
  3. ui miten kivoja kuvia ja ruskee oot!!:)

    mul ois kysymys sun ulkoasusta et miten ooot saanu noi etusivu, haaveiden takana ja blogini linkit tonne ylös? tiiän et pitää lisätä sivu gadget mut mitä sille gadgetille pitää tehä ja sillee, en vaa ymmärrä.. ois kiva jos jaksaisit selittää mahollisimman tarkasti, kiitos paljon=)

    VastaaPoista