perjantai 12. elokuuta 2011

Moikka kaikille! Tästä tulee ihan sikanopea postaus ootan parhaillaan et mun kaverit tulee hakee mua ja sit ois suunnitelmis pientä ulosmenoa näin perjantain kunniaks. Monella teistä on nyt vika viikonloppu ennen koulujen alkua joten ottakaa kaikki siitä irti - mä otan teiänkin puolesta haha. ;--) Ei tässä kun oikein hyvät viikonloput ja hei kuunnelkaa nää pari biisii sopii ainaki mun tän päivän menoon. Have fun, se on moro!



4 kommenttia:

  1. Hei! Mitä oon sun blogia seurannu, niin oot aika muodokas, kaunis nainen! Oletko aina ollut? Mulla ainaki rintoja ja vatsaa ja peppua löytyy. Miten oot hyvksyny itsesi tuollaisena? Siis sä olet aivan ihana ja kaunis, mutta siis, no toivottavasti tajuat. Tsemppiä kaikkeen mitä teet!:))

    VastaaPoista
  2. Voitko PLIIIS tehä videon, miten sä teet tollasen ponnarin, siis että siinä on volyymiä ja... en tiiä miten selitän, mut toi "tupsu" siinä :--D kamala selitys, mutta oon koittanu tehä sitä "tupsuu" mutta en osaa millään :(

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1,
    hahhaha ihana!! No en oo tyytyväine tähä vartaloon en tosiaankaan mutta kyllä - tällanen mä oon aina ollu ja tuun olemaan joten ei tässä muuta voi ku yrittää hyväksyä ittensä vaikkei tää useinmiten helppoo ookkaa :--) ja kiitos samoin sulle!!!

    Anonyymi,
    hahaha voiei :D se on ihan helppoa katotaan jos videon saisin aikaseks!!!

    VastaaPoista
  4. Aaaa ihana blogi! :>

    http://stop-that-shiit.blogspot.com/

    VastaaPoista